Monday, August 29, 2011

1 Syawal gonna bang tonight!


Dam dam dum, bunyi mercunn. Lalala esok dah raya pun. Haihhh soo fast ha time flies. Phewww. Sedar tak sedar, esok is the perfect day for you alls nak mintak ampun to those yang korg rasa nak lah kan of course. Oooohh and especially parents lah kan. And tak lupa jugak, I ni yg dah nak kena further study. Woishh rupanya dah 5 months I duduk diam kat rumah tuh, mmg goyang kaki habis. Bangun tido bangun tido, that's my routine for these few months lah. Tehee welllll. Dah penat duduk dalam penjara yg mmg hell sucks tu, so now revenge lah. Kalau dulu slalu tido tak cukup, now, lebih pada cukup. KOT. Wehee ;)

*sighhh

Im dying -___- For sure lah everything will be change thenn. But bie, i swear to myself, i takkan lupa you even a second. Bet cepat bet bet? ;) Hehe i'll stay focusing you! Yes, only you, my girl! <3

Haa lets continue chit chatting bout raya. So you guys yg kampung jauh nunnn, have you reach there? Wherever you are, do take care alright :)  As for me, myself and family, err we're not taking our journey on the road, balik kampung, macam you alls hah. Well, my nanny's house just like 5 minutes away from homey, tu pun if you guys jalan kaki lah. Dekat sgt is it? Aigooo. Actually teringin jugak nak balik beraya jauh2 macam you alls kan. But... There's nothing i can do. Pasrah je. Dah biasa, so watlek jeee. Tehee. Yg bagusnya, in a day je, dah boleh stay kat rumah sendiri, rehat rehat sambil buka sampul raya kann. Ka-ching ka-ching! Like eyeballs spinnin 360 and hidung kembang kuncup bau duit baruu. Come to mama lil dirty money :) Hah the best moment time raya ofcourse lah time kutip duit tu kan?  So apa lagi guys, get ready huge bag nak isi angpow korg tu.  Bag kecik, duit pun kecik. Haaa.  Alright girls, chaoss.

HAPPY EID and SALAM LEBARAN

♥ QUSYA