Friday, January 13, 2012

Get cut and nahhh, new look :)

2012 new hair! Uhh i want it! Like so bad! Grr. Tapi kann, pernah tak you alls rasa menyesal bila dah potong rambut tuuu? Yeahh, before potong, 'must make sure i got this cut!'. But bila dah potong, 'ishhh, menyesalnya ak potong'. Haha like, sapa pun tak pernah rasa mcm ni kann -..- Yeah, myself sendiri lah kan, haa selalu je macam ni. Haihh. Huu.

Okay, cut the story. Idk why suddenly i feel like errrr... Wanna chop my hair! A lil bit chop here, a lil bit chop there, and i'll get my new brand hair. Hahahaha! *evil laugh. Now, is seeking for the best cut lah :) Well, taknak lah nampak macam badut sarkas with afro punya rambut macam tu kan. Haha kalau muka okay with that, no hal, but ni for sure lah muka ak tak sesueiiiii ;-p

Like this??? -..- 

Or like thattt??? -..-

Yeayyy! This one! :)

Uhhh! Third one ohsemmm! Tapi sebenarnya nak potong biasa je. Haha style? Later on -..- Lol. But the last pict kinda 'menarik hati'. Simple. But naissssss! Haha. Kan kann kann? *shake head* Right. We'll see...... Wuuuuuuuuuu...... :)

♥ QUSYA